submenu

spocje

Wat is Spocje?

Spocje Klinkt is een rinkelend en klingelend vrijetijdsfestival tijdens de krokusvakantie voor kinderen en hun (groot)ouders. Met wonderlijke workshops en spelletjes, betoverende films en muziek, verbluffende theatervoorstellingen, interessante bezoeken, een speelgoedland en activiteiten als sport en bouwen, zullen de vakantiedagen op magische wijze ingevuld worden. Moedige kinderen, dartelende muzikantjes, dansende prinsessen, fantasierijke creatievelingen en onverschrokken sportliefhebbers; jullie zijn allen van harte welkom in de klinkende wereld die tijdens deze week over Overijse luidt. Bekijk in deze brochure het uitgebreide aanbod en componeer zelf je eigen programma. Wij wensen je alvast swingende momenten en veel plezier!

Bekijk het uitgebreide aanbod en timmer zelf je eigen programma in elkaar. Wij wensen je alvast klinkende momenten en veel plezier!

Voor wie?

Spocje rinkelt voor kinderen en jongeren tussen 3 en 14 jaar, maar ook ouders en grootouders kunnen aan de meeste activiteiten deelnemen.

Inschrijvingen

Je kan toegangstickets voor activiteiten en opvang reserveren vanaf woensdag 18 december 2019 om 20.30 uur.

Inschrijven voor activiteiten kan ook aan de onthaalbalies van GC de Bosuil of CC Den Blank. Inschrijven voor activiteiten kan steeds tot de dag zelf of totdat de activiteit volzet is.
Inschrijven voor de opvang kan tot zondag 9 februari 2020. Let op! De plaatsen hiervoor zijn beperkt.

Informatie over de verschillende deelnemingsformules, de online inschrijvingen en praktische zaken vind je hier.

Prijzen, foto's en vragen

Prijzen

•  Deze kunnen we helaas niet wegblazen. De prijzen zijn afhankelijk van de activiteit en vind je terug bij de online reservaties.

•  Voor opvang betaal je 7 euro extra per dag.

•  Nieuw: voor daguitstappen hanteren we soms een dagprijs. Daar zit inbegrepen: toegangsgelden, autocar, gidsen, enz... Wie in opvang zit, dient nog wel een extra ticket hiervoor te bestellen. Ouders kunnen mee met de autocar mits zij ook een ticket betalen.

Foto's

Tijdens Spocje nemen we foto’s van de kinderen. Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden op de gemeentelijke communicatiekanalen (website, Facebook, Instagram, nieuwsbrieven, magazines…). Laat het ons weten als je dat niet wil.

Vragen

Spocje@overijse.be of 02 687 59 59 (CC Den Blank).

Tijdens het activiteitenfestival kan je ook elke dag terecht bij de mascotte van Spocje of bij de verantwoordelijke die elke ochtend en avond in de Markthal aanwezig zijn.

Medische fiche en fiscaal attest

De link naar de medische fiche vind je hier.

Opgelet: De medische fiche moet je alleen invullen als er belangrijke medische informatie is, die de begeleiders dienen te weten.  Indien niet, dan hoef je de medische fiche niet in te vullen.

 

Het fiscaal attest vind je hier.

Wat meer over het fiscaal attest: Vul het formulier volledig in, en geef het samen met de bevestigingsmail van je reservatie af aan het onthaal van Spocje, Markthalle of Kamp Kwadraat.
- Download het formulier (Word-document met een Excel-bewerkingsschema)
- Klik op 'Bewerken inschakelen'
- Vul de gegevens van het kind en ouder in: je kan ze elektronisch invullen door op de puntjes beginnen te typen. Als je wil dat het netjes op 1 pagina blijft, zal je erna wel wat puntjes moeten deleten.
- Dubbelklik op het kadertje met de fiscale informatie. De grijze vakjes kan je nu bewerken.
- Vul 1 in bij de dagen waar je kind heeft deelgenomen aan Spocje.
- Vul de prijs in die je betaalde voor die dag.
Het document rekent vervolgens alles uit.
Je kan het bewaren en printen om mee te nemen naar Spocje of naar de balie van het cultuurcentrum Den Blank. Vergeet ook niet je bevestigingsmail mee te nemen.