submenu

programma - varia

Gordelfestival - wandel en fiets mee!

Op zondag 1 september laat de Vlaamse Rand zich van zijn beste kant zien tijdens het Gordelfestival. Fietsen en wandelen kan vanuit het provinciedomein van Huizingen en focusgemeente Dilbeek.
01 sep
08.00 uur

Kunst op Glas vernissage - Cultuur in je Buurt

Kunst op Glas is een organisatie van de RAM 8-groep en de gemeente Overijse in het kader van cultuur-in-je-buurt. Met veel enthousiasme hebben 20 kunstenaars naar eigen deskundigheid en creativiteit een serreglas omgetoverd tot een kunstwerk. Deze kunstwerken zijn samen te zien in een installati...
06 sep
19.00 uur

35 jaar GC de Bosuil - 80s Party: Vier met ons mee!

Het gaat allemaal om fluo-kleuren, epauletten en dansen op je favoriete nummers van Flash Dance, Footloose en Dirty Dancing. En hoe ging de Lambada weer? De Retronettes, diep gebruind van hun oefeningen in de zon, zijn gekleed als Jane Fonda.
07 sep
20.00 uur

Pierre Anckaert & Evi Roelen - Serreconcert Soniën

Na “Keep the home fires burning” brengen Evi Roelen (zang) en Pierre Anckaert (gitarist) deze keer hun eigen songs. Verwacht u aan Engelstalige liedjes die dansen tussen jazz en pop. Dagdromend en oprecht, intiem en lyrisch met de nodige ruimte om jezelf in te verliezen.
03 okt
14.00 uur