submenu

spocje - 2+3 KK


Kies samen met je kind uit de lijst van activiteiten hieronder.

Klik vervolgens op het reservatieformulier en reserveer in één keer en per kind al jouw activiteiten.

OPGELET! JE KAN VOORLOPIG ENKEL VIA HET FORMULIER BESTELLEN! NIET VIA DE INDIVIDUELE ACTIVITEITEN!

Reservatieformulier 2-3e kleuterklas.

Wandeling-Betoverd bos-1KLK-3KLK-LichtBlauw - NGZ

uitverkocht
Het Zoniënwoud is één groot toverbos. Wortels van paddenstoelen zijn kilometers lang. Elke boom is een reusachtig hotel voor miljoenen dieren. Boskampioenen als reeën en eekhoorns kunnen bovennatuurlijke dingen. Laat je betoveren door het magische Zoniënwoud.
04 mrt
09.30 uur

Wandeling-Betoverd bos-1KLK-3KLK-Geel - NGZ

Het Zoniënwoud is één groot toverbos. Wortels van paddenstoelen zijn kilometers lang. Elke boom is een reusachtig hotel voor miljoenen dieren. Boskamioenen als reeën en eekhoorns kunnen bovennatuurlijke dingen. Laat je betoveren door het magische Zoniënwoud.
04 mrt
13.30 uur

Theater-Hocus Pocus-1KLK-3KLK-Fluo groen - Goochelaar Presto

uitverkocht
Spocje is zelf een tovenaar in hart en nieren. Misschien heeft hij de trucks van Presto geleerd. Deze hype goochelaar laat je van uw stoel vallen. Van verwondering, van het lachen of als tovertruck! De kleinste show met de grootste trukendoos. Hocus Pocus lach!
04 mrt
13.30 uur

Crea-Tovenaarshoed-1KLK-3KLK-Fluo roze - Jonna VZW

uitverkocht
Geen tovenaar of heks, toverkol of magiër, zelfs geen goochelaar zonder … hoed! Hoge hoeden, puntige hoeden, met sterren of magische tekens. Na deze workshop ga je naar huis met een zelfgemaakt magisch hoofddeksel.
05 mrt
09.30 uur

Sport-de Boskampioenen & Multimove-2-3KLK-Geel - Sporeo

uitverkocht
Door enkele goedgekozen bewegingsopdrachten betover je geest en lichaam met sportkriebels. Daarna trekken we het bos in, en vergelijken we de topprestaties van dieren met wat wij kunnen! Wie is de Boskampioen? Jij of de dieren die in het Zoniënwoud leven?
05 mrt
09.30 uur

Crea-Toverdrank + Flesje-1KLK-3KLK-Donkerblauw - Jonna VZW

uitverkocht
Opgepast! Gevaarlijke workshop! Magische drankjes brouwen met sterrenstof, vloeibaar maanlicht en slakkenslijm. In een magisch versierd flesje brouwen we echte toverdrank. Verboden de toverdrank te testen op mama’s en papa’s! Ook niet op de poes!
05 mrt
13.30 uur

Sport-Bosspel & Multimove-2-3KLK-Fluo roze - Sporeo

uitverkocht
Het Zoniënwoud is één grote speeltuin waar we allerlei leuke spelletjes kunnen spelen. Daarna oefenen we enkele goedgekozen bewegingsopdrachten. Daarmee betover je geest en lichaam met sportkriebels.
05 mrt
13.30 uur

Belevingsinstallatie-Dierengeluidjes-1KLK-3KLK-Rood - Kamo VZW

uitverkocht
Welk dier schuilt er vandaag in je hoofd? Eentje met veel energie? Of eerder een slaper. Eén met veel ritme, heel snel of wat trager? Is het kwaad of blij, angstige of stoer? Fel of frêle, … Elk diertje, zijn pleziertje. Zoek uit welk beest er vandaag in je woont ...
06 mrt
09.30 uur

Crea-Toverstaf-1KLK-3KLK-Fluo roze - Jonna VZW

uitverkocht
Je hebt niets aan een toverspreuk zonder toverstaf. Maar die moet goed bij je passen. Daarom maak je hem beter zelf, of samen met je (groot)ouders! dan nog even de juiste zwaai inoefenen en een eigen spreuk uitvinden...
06 mrt
09.30 uur

Crea-Tovertekeningen-1KLK-3KLK-Donkerblauw - Jonna VZW

uitverkocht
Niet gewoon tekenen, schilderen of kleuren, maar allerlei trucks met magische resultaten. Een geschilderde kameleon die van kleur verandert? Een zwart-witte draak die vol kleur loopt? Deze tovertekeningen en –schilderijen zullen vriend en vijand verbazen.
06 mrt
13.30 uur

Crea-Vliegende tapijten-1KLK-3KLK-Rood - Jonna VZW

uitverkocht
Nergens zoveel magie in de lucht als in het land van 1001 nacht. Geesten in flessen, magische grotten … Wij maken in deze workshop een klassieker van de oosterse magie: een vliegend tapijt.
07 mrt
09.30 uur

Theater-Later als ik groot ben-1KLK3KLK-Fluo roze - Jo De Rijck

Wat wil jij later worden? Een ridder, een dierenarts of een prinses? Ward wil later voetballer worden, de beste ter wereld, tot hij op zolder de oude koffer van opa ontdekt… Een knotsgekke voorstelling die kinderen laat wegdromen en misschien wel een mevrouw in 2 stukken zaagt.
07 mrt
09.30 uur

Sport-Kringdansen met magische toverstof-2-3KLK-Rood - Ilke

uitverkocht
Samen bewegen we van kop tot teen dankzij ons magisch toverstof! We gaan van klassieke muziek naar kindermuziek naar de nieuwste hits. We zingen, we springen en swingen. Er worden dansjes aangeleerd maar evengoed spreken we onze eigen fantasie aan en improviseren we erop los.
07 mrt
13.00 uur

Workshop-Magie met Chemie-2-3KLK-Fluo groen - Jan

uitverkocht
Je warmt iets op, en het is weg. Je voegt iets samen, en de kamer hangt plots vol damp! Chemie is pure magie, tot je begrijp hoe het werkt! Wordt zelf magiër ... of wetenschapper. Wat is het verschil? Opletten dat niet alles ontploft!
07 mrt
13.30 uur

Sport-Bosspel & Multimove-2-3KLK-Geel - Sporeo

uitverkocht
Het Zoniënwoud is één grote speeltuin waar we allerlei leuke spelletjes kunnen spelen. Daarna oefenen we enkele goedgekozen bewegingsopdrachten. Daarmee betover je geest en lichaam met sportkriebels.
08 mrt
09.30 uur

Sport-Bosspel & Kleuteryoga-2-3KLK-Donkerblauw - Sporeo

uitverkocht
Eerst voluit spelen in het bos tot je neus er helemaal rood van ziet, en daarna alle rust terug vinden met enkele goedgekozen oefeningen. Geen zoemen of meditatie, maar leuke opdrachten waarmee kinderen leren om zich te ontspannen, om zich te concentreren en op hun zintuigen te vertrouwen.
08 mrt
09.30 uur

Wandeling-Sprookjeswandeling Tervuren-2-3KLK-1-2LS-Zilver/grijs - Brigitte

uitverkocht
In het autovrije park van Tervuren vertelt de gids spannende sprookjesverhalen. De kinderen worden hierbij actief betrokken en mogen zich verkleden met kostuums uit de verkleedkoffer. Ouders toegelaten. Aantal deelnemers: 25 Start aan Dienst Toerisme (CC Warandepoort), Markt 7, 3080 Tervur.
08 mrt
10.00 uur

Meneer Monster - De Gruffalo (3+)

uitverkocht
Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem als een lekker hapje. Daarom verzint Muis een list. Hij heeft een eetafspraak bij de Gruffalo, een monster, waardoor de dieren schrikken en afdruipen.
vliegicoon
08 mrt
14.00 uur