submenu

spocje - 1 KK of 3 jaar


Kies samen met je kind uit de lijst van activiteiten hieronder.

Klik vervolgens op het reservatieformulier en reserveer in één keer en per kind al jouw activiteiten. 

OPGELET! JE KAN VOORLOPIG ENKEL VIA HET FORMULIER BESTELLEN! NIET VIA DE INDIVIDUELE ACTIVITEITEN!

Reservatieformulier 1e kleuterklas of 3 jaar

Wandeling-Betoverd bos-1KLK-3KLK-LichtBlauw - NGZ

uitverkocht
Het Zoniënwoud is één groot toverbos. Wortels van paddenstoelen zijn kilometers lang. Elke boom is een reusachtig hotel voor miljoenen dieren. Boskampioenen als reeën en eekhoorns kunnen bovennatuurlijke dingen. Laat je betoveren door het magische Zoniënwoud.
04 mrt
09.30 uur

Wandeling-Betoverd bos-1KLK-3KLK-Geel - NGZ

Het Zoniënwoud is één groot toverbos. Wortels van paddenstoelen zijn kilometers lang. Elke boom is een reusachtig hotel voor miljoenen dieren. Boskamioenen als reeën en eekhoorns kunnen bovennatuurlijke dingen. Laat je betoveren door het magische Zoniënwoud.
04 mrt
13.30 uur

Theater-Hocus Pocus-1KLK-3KLK-Fluo groen - Goochelaar Presto

uitverkocht
Spocje is zelf een tovenaar in hart en nieren. Misschien heeft hij de trucks van Presto geleerd. Deze hype goochelaar laat je van uw stoel vallen. Van verwondering, van het lachen of als tovertruck! De kleinste show met de grootste trukendoos. Hocus Pocus lach!
04 mrt
13.30 uur

Crea-Tovenaarshoed-1KLK-3KLK-Fluo roze - Jonna VZW

uitverkocht
Geen tovenaar of heks, toverkol of magiër, zelfs geen goochelaar zonder … hoed! Hoge hoeden, puntige hoeden, met sterren of magische tekens. Na deze workshop ga je naar huis met een zelfgemaakt magisch hoofddeksel.
05 mrt
09.30 uur

Sport-Multimove & de Boskampioenen-1KLK-Rood - Sporeo

Door enkele goedgekozen bewegingsopdrachten betover je geest en lichaam met sportkriebels. Daarna trekken we het bos in, en vergelijken we de topprestaties van dieren met wat wij kunnen! Wie is de Boskampioen? Jij of de dieren die in het Zoniënwoud leven?
05 mrt
09.30 uur

Beeld-De kleine draak Ikke!-1KLK-Geel - Koning Kevin

Van dat karton maken we vleugels en die grote lege waterfles wordt onze staart. Met behulp van alledaagse materialen die we allemaal in huis vinden, toveren we onszelf tot de meest absurde draakjes.
05 mrt
13.30 uur

Crea-Toverdrank + Flesje-1KLK-3KLK-Donkerblauw - Jonna VZW

uitverkocht
Opgepast! Gevaarlijke workshop! Magische drankjes brouwen met sterrenstof, vloeibaar maanlicht en slakkenslijm. In een magisch versierd flesje brouwen we echte toverdrank. Verboden de toverdrank te testen op mama’s en papa’s! Ook niet op de poes!
05 mrt
13.30 uur

Belevingsinstallatie-Dierengeluidjes-1KLK-3KLK-Rood - Kamo VZW

uitverkocht
Welk dier schuilt er vandaag in je hoofd? Eentje met veel energie? Of eerder een slaper. Eén met veel ritme, heel snel of wat trager? Is het kwaad of blij, angstige of stoer? Fel of frêle, … Elk diertje, zijn pleziertje. Zoek uit welk beest er vandaag in je woont ...
06 mrt
09.30 uur

Crea-Toverstaf-1KLK-3KLK-Fluo roze - Jonna VZW

uitverkocht
Je hebt niets aan een toverspreuk zonder toverstaf. Maar die moet goed bij je passen. Daarom maak je hem beter zelf, of samen met je (groot)ouders! dan nog even de juiste zwaai inoefenen en een eigen spreuk uitvinden...
06 mrt
09.30 uur

Crea-Tovertekeningen-1KLK-3KLK-Donkerblauw - Jonna VZW

uitverkocht
Niet gewoon tekenen, schilderen of kleuren, maar allerlei trucks met magische resultaten. Een geschilderde kameleon die van kleur verandert? Een zwart-witte draak die vol kleur loopt? Deze tovertekeningen en –schilderijen zullen vriend en vijand verbazen.
06 mrt
13.30 uur

Crea-Vliegende tapijten-1KLK-3KLK-Rood - Jonna VZW

uitverkocht
Nergens zoveel magie in de lucht als in het land van 1001 nacht. Geesten in flessen, magische grotten … Wij maken in deze workshop een klassieker van de oosterse magie: een vliegend tapijt.
07 mrt
09.30 uur

Theater-Later als ik groot ben-1KLK3KLK-Fluo roze - Jo De Rijck

Wat wil jij later worden? Een ridder, een dierenarts of een prinses? Ward wil later voetballer worden, de beste ter wereld, tot hij op zolder de oude koffer van opa ontdekt… Een knotsgekke voorstelling die kinderen laat wegdromen en misschien wel een mevrouw in 2 stukken zaagt.
07 mrt
09.30 uur

Sport-Kleuteryoga & Bosspel-1KLK-Oranje - Sporeo

Kleuteryoga: Bij yoga denkt men al snel aan mediteren, zoemen, stil zijn en lastige houdingen.  Dit geld voor klassieke yoga voor volwassenen, maar kleuteryoga is anders. De diepere gedachte achter yoga zal de kinderen wellicht ontgaan, maar het belangrijkste is dat ze  het leuk vin..
08 mrt
09.30 uur

Sport-Multimove & Bosspel-1KLK-Fluo roze - Sporeo

We oefenen enkele goedgekozen bewegingsopdrachten. Daarmee betover je geest en lichaam met sportkriebels. Daarna gaan we naar het onvermijdelijke Zoniënwoud. Dat is één grote speeltuin waar we allerlei leuke spelletjes kunnen spelen.
08 mrt
09.30 uur

Meneer Monster - De Gruffalo (3+)

uitverkocht
Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem als een lekker hapje. Daarom verzint Muis een list. Hij heeft een eetafspraak bij de Gruffalo, een monster, waardoor de dieren schrikken en afdruipen.
vliegicoon
08 mrt
14.00 uur