submenu

spocje - 1+2 MB


Kies samen met je kind uit de lijst van activiteiten hieronder.

Workshop: Grime - 1-2 MB - Spocje - workshop - 1-2 MB

Op carnaval moet je niet enkel knap verkleed zijn maar natuurlijk ook onherkenbaar geschminkt. Tijdens deze workshop leer je figuren schminken en kan je oefenen op elkaar. Het is dus schminken én geschminkt worden!
12 feb
13.30 uur

Karnavalesk Striptekenen - MB - Spocje - crea - MB

In de workshop striptekenen, die wordt begeleid door een professionele striptekenaar, gaan we aan de slag met het potlood en je verbeelding. Gewapend met die twee dingen en enkele trucjes leer je al heel snel hoe een strip en haar figuren opgebouwd worden.
13 feb
13.15 uur

Clipdance - MB - Spocje - dans - MB

Camera, lichten en actie! In bijna alle muziekvideo's wordt dans gebruikt. We beginnen de dag met het leren van een choreografie. Wanneer je deze onder de knie hebt ga je hier zelf mee aan de slag in kleine groepjes. Hoe ga je klaar staan? Waar moet de camera staan?
14 feb
09.15 uur

Gevechtsport Jiu-jitsu & Tang Soo Do - MB - Spocje - sport - MB

De lesgevers van Martial Arts Academy zullen de kinderen enkele knepen van deze gevechtsporten aanleren. Voor deze workshop worden er 2 leeftijdsgebonden groepen gemaakt. De groepen wisselen omstreeks 10u30 van zaal en gevechtsport.
14 feb
09.15 uur

Omnisport - MB - Spocje - sport - MB

De sportmonitoren van Sporeo zorgen ervoor dat de kinderen op een leuke manier in contact komen met deze omnisporten. Er worden 3 leeftijdsgebonden groepen gemaakt en om de 45 minuten schuiven de groepen door.
14 feb
09.15 uur

Lazergame - 1-2 MB - Spocje - actie - 1-2 MB

Sluipschutter, bodygard, lid van het speciale interventieteam of gewoon den boef. Je mag er eens goed op los schieten. “Begeleid de VIP”, “Koning”, “Hungergames”, “Reddingsmissie”…
14 feb
09.30 uur

Tennis & Paddel Tennis - MB - Spocje - sport - MB

De kinderen vanaf het middelbaar kunnen op een speelse en ontspannen manier het Padel tennis leren ontdekken en dit in combinatie met een tennisles. De begeleiding wordt voorzien door gespecialiseerde tennistrainers van TC Panorama en er wordt in groepjes van 4 kinderen per trainer gewerkt.
14 feb
13.30 uur

Bezoek: Cru - 1-2 MB - Spocje - Bezoek - 1-2 MB

Cru, de winkel in Overijse met versmarktgevoel. Ze opent haar deuren voor een blik achter de schermen en neemt je mee langs haar keuken, slagerij, bakkerij, en de vis- en fruitafdeling. Uiteraard mét proeverij aan elke stop!
14 feb
13.30 uur

Hockey - MB - Spocje - sport - MB

Het is niemand ontgaan dat hockey één van de snelst groeiende sporten in België is. Zeker na de schitterende prestatie van de Red Lions op de Spelen in Rio. Zin om deze toffe teamsport eens te proberen?
15 feb
09.30 uur

Mountainbike - MB - Spocje - sport - MB

Tijdens deze keicoole workshop worden heel wat kneepjes en technische vaardigheden aangeleerd. Hoe neem ik een steile helling? Hoe raak ik veilig langs die boom? … Er wordt ook aandacht besteed aan het onderhoud van je fiets, het eetgedrag van een wielrenner, etc.
16 feb
09.00 uur

Levende Kolonisten van Catan - 1-2 MB - Spocje - activiteit - 1-2 MB

Dit actieve loopspel is gebaseerd op het bordspel Kolonisten van Catan. 3 tot 6 ploegen nemen het op tegen elkaar om het grootste én duurste woongebied in te nemen. Straten en dorpen bouwen is de basis om deze nadien up te graden naar steden of zelfs een kasteel.
16 feb
09.30 uur

Mountainbike - MB - Spocje - sport - MB

Tijdens deze keicoole workshop worden heel wat kneepjes en technische vaardigheden aangeleerd. Hoe neem ik een steile helling? Hoe raak ik veilig langs die boom? … Er wordt ook aandacht besteed aan het onderhoud van je fiets, het eetgedrag van een wielrenner, etc.
16 feb
13.00 uur

Zwemmen - MB - Spocje - sport - MB

Een bezoek aan het Begijntjesbad betekent genieten in een mooie sfeervolle omgeving met het hele gezin, alleen of met vrienden! De monitoren zullen met de kinderen van het 3de t.e.m. het 6de leerjaar in het 25 meter bad zwemtechnieken aanleren en spelletjes spelen.
16 feb
13.15 uur

Digigames - 1-2 MB - Spocje - spel - 1-2 MB

Gamen, maar dan groter en luider! We toveren onze kleine zaal om tot een echte ‘game room’, waar de Chiro Jezus-Eik een virtueel WK voetbaltornooi organiseert. Er zal mogelijkheid gecreëerd worden om te oefenen voor dit spelletje.
16 feb
13.30 uur

Film: Rio 2 - 1-2 MB - Spocje - film - 1-2 MB

Blu en Jewel verlaten met hun drie kinderen Rio de Janeiro om een reis door het Amazoneregenwoud te maken. Jewel wil haar kinderen laten zien waar ze vandaan komen. Maar de andere dieren in het regenwoud voelen zich bedreigd in hun leefgebied. Ook aartsvijand Nigel de Kaketoe is terug voor wraak.
16 feb
13.30 uur