submenu

Watertoren Jezus-Eik wordt ontvangstruimte. - 20/04/2017

Actie dorpsraad Jezus-Eik

Op donderdag 20 april zal de watertoren in de Witherendreef te Jezus-Eik tijdelijk dienst doen als ontvangstruimte voor de pers. De dorpsraad van Jezus-Eik houdt voor deze gelegenheid een ludieke actie.

Op donderdag 20 april zal de watertoren in de Witherendreef te Jezus-Eik tijdelijk dienst doen als ontvangstruimte voor de pers. Deze watertoren zal eind mei door de Watermaatschappij openbaar verkocht worden en dus een andere bestemming krijgen. Journalisten en fotografen zullen kort na de middag de kans krijgen om deze afgedankte watertoren te beklimmen en zo een algemeen zicht bekomen op het gebied dat onder RUP 11 valt (voor info klik hier) Dit ruimtelijk uitvoeringsplan wijzigt de bestemming van het gebied zodat het beantwoordt aan de wensen van het Masterplan.

De dorpsraad van Jezus-Eik houdt voor deze gelegenheid een ludieke actie. Diezelfde donderdag zullen we om 14 uur in de omgeving van de watertoren een mensenketting maken in de vorm van een hart. De bedoeling is om wat ruchtbaarheid te geven aan dit RUP dat rekent op subsidies van de Vlaamse overheid om de plannen te kunnen verwezenlijken.
We doen dan ook een oproep naar al de sympathisanten van ons Bosuildorp om aanwezig te zijn zodat we samen letterlijk een hart kunnen maken voor Jezus-Eik. Enkele klassen van de lokale scholen zullen alvast hieraan meewerken.

Heb jij een hart voor Jezus-Eik… wees er dan bij op donderdag 20 april om 14 uur!

Klik hier voor de reportage van RingTV