submenu

programma - muziek

Pierre Anckaert & Evi Roelen - Serreconcert Soniën

Na “Keep the home fires burning” brengen Evi Roelen (zang) en Pierre Anckaert (gitarist) deze keer hun eigen songs. Verwacht u aan Engelstalige liedjes die dansen tussen jazz en pop. Dagdromend en oprecht, intiem en lyrisch met de nodige ruimte om jezelf in te verliezen.
03 okt
14.00 uur

Barbara Dex - In een notendop

Ze zou haar vader niet opvolgen, maar 25 jaar en 11 albums later blijft ze verrassen. Van musical over countryrock tot gospel. Van Johnny Logan tot Buscemi. De enige constante is haar prachtige stem. Geniet van een greep uit haar songbook, akoestisch en intiem.
17 okt
14.00 uur

Nenukaf - Si & La, over het leven en omstreken

Deze laatbloeier uit de streek kijkt anders naar het leven en de zon. Gelukkig geeft ze ‘tekst en liedjes’, in haar eigen wereldtaal, het Nederlands. Ze verrukt alle hoeken van je brein, tot de hoeken ervan af zijn. Slimmer zal je er niet van worden, maar wel goedgezind!
17 jan
20.30 uur

De Lassies - Vechten om een been

Kleinkunst, het Vlaamse lied, smartlappen en zelfs cabaret. Sober, ingetogen en met een geweldige sérieux eren De Lassies bijna vergeten parels. Afgewisseld met een flauwe mop, een meezinger, een verdwijntruc of een spontane tapdans.
06 feb
14.00 uur