submenu

Sinterklaas - Online Pietenspel en Pretpakket

Sinterklaas

Sinterklaas komt eraan! En in dit bijzondere jaar heeft hij meer Pieten nodig dan ooit. Denken jullie misschien dat jullie een goede Piet zouden zijn en zo Sinterklaas kunnen helpen? Daarom is er nu het grote Pietenspel waarin de kinderen allerlei opdrachten krijgen om een goede Piet te worden. Wie voert ze het best uit en toont zo dat hij/zij een goede Piet is?

GC de Bosuil, in samenwerking met Gezinsbond en Speelplein Overijse, organiseert het Pietenspel op 5 december 2020 om 11 uur of om 14 uur. Dezelfde tijdstippen als de voorstelling van de Spiekpietjes was.

Je speelt het spel thuis, veilig vanuit je eigen bubbel.

Het Pietenspel is een actief opdrachtenspel met foto’s, op maat van gezinnen met kleuters of kinderen van de lagere school. Ook de oudere broers of zussen kunnen meespelen.
Een tiental minuten voor de start van het spel sturen we jou de lijst met de opdrachten die je kan uitvoeren: je kan dingen doen, voorwerpen zoeken in huis of denkopdrachten beantwoorden.
Telkens neem je een leuke foto van het resultaat en je stuurt deze via Messenger naar de Pietenjury, die onmiddellijk punten toekent. We verzekeren je dat het een spannend en knotsgek spel wordt.

Wat heb je nodig? Een smartphone (met internettoegang) met daarop de Messenger-app en een Facebookaccount waarmee je inlogt op Messenger. Heb je geen Facebookaccount? Laat ons dan snel iets weten dan zorgen wij voor een oplossing.

Hoe doe je mee? Koop een ticket via de ticketknop voor het gewenste uur.  Dit kan nog tot en met 25 november (zolang de voorraad strekt). Vul correct je adresgegevens in bij de aankoop van de ticket(s), zo kunnen wij de pretpakket(ten) bij jullie thuis bezorgen in de week van 30 november tot en met 3 december.
Het afleveren gebeurt contactloos (wordt aan de voordeur neergezet). Als je dus geen pretpakket gevonden hebt na 3 december, dan neem je best contact op met GC de Bosuil op 02 657 31 79.

De opdrachten voor het pietenspel worden een tiental minuten voor de start van het spel (11u of 14u) doorgestuurd.

Prijs: 5€, leden Gezinsbond betalen 4€

We spelen het spel op zaterdag 5 december om:

- 11.00 uur (tot 12.30 uur) of om

- 14.00 uur (tot 15.30 uur)

Niet onbelangrijk, de winnaars zijn alvast zeker van hun ticket voor het sinterklaasfeest 2021.

datum

praktische info

vliegicoon

genre

familie

adres

In ons kot
Straatnaam nummer
Postcode Woonplaats

prijs

  • Voorverkoop kind: 5 euro
  • Gezinsbond VVK kind: 4 euro