submenu

Theater-Tarzan-1-4LS-Paars - Theater Ila Van Der Pouw

In de folder van Spocje vond je hier de voorstelling Pinocchio van Theater Tweelicht en zoon. Dit weekend brandde hun loods (met alle techniek en decors) echter af zodat wij een andere voorstelling dienen aan te bieden.

Ila van der Pouw –veelvuldig internationaal bekroond theatermaker- en figurenspeler- speelt een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan.

Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft het kind de naam Tarzan. En dan verschijnt na tien jaar tante Jane in de jungle. Ze is op zoek naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan die inmiddels een vrolijk apenleven leidt, is nieuwsgierig naar andere mensen. Zo gaan die dingen nu eenmaal. Gorillamoeder Kala besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen. En dan komt er een zeer verrassende aap uit de mouw.  

 Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

“De zorgvuldige en pakkende manier waarop Ila haar poppen en figuren in een magisch verhaal tot leven brengt, doet de grens tussen spel en werkelijkheid vervagen. Haar subtiele, sierlijke manipulatie en opvallende stemtechniek doet het publiek vergeten naar poppen en figuren te kijken. Al gauw zijn het volwaardige medeacteurs. Met ieder een eigen karakter, dat overtuigend wordt neergezet door Ila.” (jury Rabobank Cultuurprijs)

Ouders toegelaten.

Aantal deelnemers: 250

Locatie: CC Den Blank

Datum: Woensdag 6 maart 2019

Prijs: 7 euro

Uur: 14 uur

Einduur: 15.10 uur

datum

praktische info

adres

Den Blank Schouwburg
Begijnhof 11
3090 Overijse

prijs

  • Voorverkoop: 7 euro
  • Spocje 1ste 2de leerjaar: 7 euro
  • Spocje 3de 4de leerjaar: 7 euro