submenu

Workshops AUDIOVISUELE - Mooss

Voor de workshop van Mooss: Audiovisuele kunsten kan je kiezen tussen 3 workshops:

1e Graad: Aan tafel! (foto):
Familiefeesten, zakendiners, koffiekransjes... Aan tafel gebeurt altijd wel wat in films. We concentreren ons op de meest vreemde tafelscènes met butlers zoals in Gosforth Park of met monsters als de Adams Family. Hoe maffer de situatie voor onze camera, hoe beter! Wat beweegt er daar allemaal op tafel? Reken maar dat we hier ongehoorde tafelmanieren in beeld brengen. Achteraf monteren we alle scènes tot een mini-filmpje.

2e Graad: Koning voor 1 dag:
Een koning in volle wapenuitrusting of zittend op zijn troon. Trots uitkijkend over zijn koninkrijk of elegant rustend op zijn zetel. We fotograferen gekke staatsieportretten en creëren hiervoor een aangepast decor, alles met recyclagematerialen. Ook stillevens en dieren kunnen op de foto, vorstelijk natuurlijk. Voor onze bizarre portretfoto's laten we ons inspireren door het werk van Thorsten Brinkmann. De kunstenaar gebruikt de meest gekke afvalmaterialen en kledingstukken. Hij speelt leentje buur bij oude meesters als Velasquez en Van Dijck, voegt een mooie achtergrond toe en kijk, iedereen staat op de foto als een maffe koning! Wat staat er nog in zijn paleis? Wie leeft hier nog... ook stillevens en dieren kunnen op de foto.

3e Graad: Stop. Blauw. Stop.:
Zag je deze draaiende wereldbol al eens vanuit de ruimte? Blauw met af en toe wat bruine en groene stippen. Zet je blauwe bril op. We landen op een wereld waar alles blauw is... en alles beweegt, groeit en verandert. Via animatie laten we vreemde plasticine wezentjes bewegen tussen gekke voorwerpen. Een blauwe maan, een ondergrondse zee, een blauwe droom... Welke geluiden passen hierbij? Hoe blauw maak je jouw filmpje?

Prijs? 120 euro per begeleider (Max. 20 lln)

Wanneer? Je kan bij inschrijving een voorkeur datum en tijdstip opgeven. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

  • maandag 18 maart 2019 om 9.30 u. of om 13.00 u.
  • donderdag 21 maart 2019 om 9.30 u. of om 13.00 u.
  • vrijdag 22 maart 2019 om 9.30 u. of om 13.00 u.

datum

praktische info

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse