submenu

Workshops DANS - Mooss

Voor de workshop van Mooss: Theater kan je kiezen tussen 3 workshops:

1e Graad: Dolle dieren (foto):
Kronkelen als een slang, vliegen als een paard, lopen als een vis en hinkelen als een konijn. Of was het nu net even anders? Je experimenteert met verschillende dierenbewegingen, maar onderzoekt ook hoe je zelf als mens beweegt. Hoe beweegt je lichaam? Wat kan je met de verschillende lichaamsdelen? Wat gebeurt er als je enkel dans met je hoofd, buik of tenen?

2e Graad: Van stadion tot dans:
Een absurde estafette lopen, spurten in slow motion, zwemmen zonder water, bewegen volgens het ritme van een botsende basketbal...
In deze workshop laten we ons inspireren door alle soorten sporten, van voetbal tot kleiduifschieten. We ensceneren absurde sportwedstrijden, spelen met de fastforward- en rewindknoppen van ons lichaam en bedenken originele cheerleaderfrases. Sport als basis voor een energieke choreografie!

3e Graad: En dans! En cut! En dans!:
In deze workshop maken we samen een kleine choreografie en leren hoe we deze op een artistieke manier kunnen filmen. Geen videoclip! Of we starten vanuit het filmen en monteren van beweging en laten ons hier dansend op inspireren. We onderzoeken hoe we live dans kunnen combineren met deze dansvideo. Kan je uit het beeld verdwijnen en live verder dansen? Of andersom?

Prijs? 120 euro per begeleider (Max. 20 lln)

Wanneer? Je kan bij inschrijving een voorkeur datum en tijdstip opgeven. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

  • Maandag 18 februari 2019 om 9.30 u. of om 13.00 u.

datum

praktische info

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse