submenu

Workshops MUZIEK - Mooss

Voor de workshop van Mooss: Muziek kan je kiezen tussen 3 workshops:

1e Graad: Stoelenstomp (foto):
De muzikanten van Stomp spelen ritmes en muziek op alles wat ze maar vinden. In het stuk/filmpje 'Chair' gebruiken ze enkel stoelen om heel funky ritmes te brengen. Soms is er ook niet meer nodig dan een banaal, alledaags voorwerp. Je geruikt bij deze workshop een stoel (of heel veel stoelen) als muziekinstrument. Of je bouwt er een partituur mee. Bedenk het maar!

2e Graad: Erase & Rewind:
Elk liedje heeft tegenwoordig ook een videoclip, en bij elke film hoort de juiste muziek. Je onderzoekt welke richting voor jou het beste werkt: eerst de muziek maken om er dan beelden bij te zeetten, of misschien maak je eerst beeldmateriaal om er dan muziek bij op te nemen? Er is maar één zekerheid: op het einde heb je met de hele groep een aantal filmpjes gemaakt die zeker het bekijken en beluisteren waard zijn!

3e Graad: Masjien:
De wasmachine zwiert rond en rond. De waterketel fluit scherp het kokend water toe. De grasmachine bromt nijdig over alle sprietjes. er zit meer muziek in een machine dan je denkt. In deze workshop draait alles om repetitieve ritmiek. We ontdekken welke ritmes en klanken uit alledaagse toestellen kunnen komen en gaan aan de slag met materiaal uit onze dichte omgeving. Kan je ook ritmische machines maken met je eigen stem.

Prijs? 120 euro per begeleider (Max. 20 lln)

Wanneer? Je kan bij inschrijving een voorkeur datum en tijdstip opgeven. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

  • maandag 21 januari 2019 om 9.30 u. of om 13.00 u.
  • donderdag 24 januari 2019 om 9.30 u. of om 13.00 u.
  • vrijdag 25 januari 2019 om 9.30 of om 13.00 u.

datum

praktische info

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse