submenu

programma - vorming

Tax-on-web - Vorming

Wil je graag leren hoe je je belastingaangifte via internet kan indienen met Tax-on-Web? In deze workshop leer je precies hoe dat moet. Je ontdekt hoe een kaartlezer voor je elektronische identiteitskaart werkt. Ook wie liever met een zgn. token inlogt leert hoe dat in zijn werk gaat.
18 apr
09.30 uur

Dansen om te feesten - Vorming

Onder begeleiding van Nico Hendrickx en Wendy Dewolf leren jullie verschillende dansstijlen en –figuren waarmee je kan schitteren op elk feest! Voor deze cursus is geen voorkennis vereist.
18 apr
20.00 uur

Timmeren - Crea-atelier met Jonna vzw

Hout, een hamer, enkele spijkers … Er is niets zo leuk als samen met je papa of mama timmeren. Deze workshop is voor stoere jongens en meisjes. Aan het einde heeft iedereen een originele creatie.
23 apr
10.00 uur

Lezing: overgewicht - Lezing

Overgewicht is een kwaal van deze tijd. De negatieve gevolgen ervan zijn algemeen gekend. Maar in sommige gevallen zijn er ook voordelen aan overgewicht.
04 mei
14.00 uur

Babymassage en peuteryoga - Vorming

Babymassage is een mooi moment samen met je baby. Het is ontspannend, stimuleert de ontwikkeling van je kind en kan helpen bij darmkrampen of als je baby niet goed slaapt … Na de babymassage zijn er yogaspelletjes voor peuters. Voor baby’s vanaf 6 weken en tot de baby kan kruipen.
09 mei
10.15 uur

Juwelen maken - Crea-atelier met Jonna vzw

Mama’s zijn speciaal. Daarom maken we samen een cadeau voor haar. Met een zelfgemaakte broche of ketting ziet ze er nog beter uit. Lang leve mijn mama!
14 mei
10.00 uur

Winkelen en kopen op het internet - Vorming

Wil je online winkelen maar weet je niet goed hoe je veilig online kan betalen? Dan is deze infosessie iets voor jou. Samen bezoeken we enkele veelbezochte webshops en websites.
23 mei
09.30 uur