submenu

Nederlands leren - Bijt in je vrije tijd

Oefen op een plezierige manier Nederlands in je vrije tijd. Wil je iets leuks doen met je kinderen? Leer je graag iets nieuws? Je kiest zelf uit onze activiteiten:

Bijt-ACtiviteiten oktober-december 2016 in overijse


Vzw ‘de Rand’ organiseert Bijt in je vrije tijd in 12 gemeenten in de Vlaamse Rand. Bijt-activiteiten in de andere gemeenten: http://welkom.derand.be

Is Nederlands niet je moedertaal en wil je ook graag meedoen met Bijt in je vrije tijd? Je kan inschrijven of informatie vragen bij de organisator van de activiteit. Die vind je in de Bijt-brochure (beschikbaar vanaf 16 augustus). Meer informatie over Bijt in je vrije tijd? info@bijtinjevrijetijd.be

Copyright foto 2 & 3: David Legrève

Babymassage en peuteryoga - Vorming

Babymassage is een mooi moment samen met je baby. Het is ontspannend, stimuleert de ontwikkeling van je kind en kan helpen bij darmkrampen of als je baby niet goed slaapt … Na de babymassage zijn er yogaspelletjes voor peuters. Voor baby’s vanaf 6 weken en tot de baby kan kruipen.
09 mei
10.15 uur

Juwelen maken - Crea-atelier met Jonna vzw

Mama’s zijn speciaal. Daarom maken we samen een cadeau voor haar. Met een zelfgemaakte broche of ketting ziet ze er nog beter uit. Lang leve mijn mama!
14 mei
10.00 uur